Št. oseb: 2
Sestavine:
800 g krompirja
800 g hokaido buče (ali muškatne buče)
1 rdeča paprika
pest češnjevega paradižnika
4 polovičke nasekljanega sušenega paradižnika
šop svežega peteršilja• 1 jed. žlico mletega čilija
2 jed. žlico temne sojine omake
poper
rožmarin, origano (količina po okusu)
Priprava:
Olupljen krompir narežemo na večje kocke in ga do polovice skuhamo (cca 10 min). Bučo izdolbemo, olupimo in narežemo na enako velike kose kot krompir, dodamo krompirju in kuhamo še 5 minut. Začinimo z vsemi začimbami razen peteršilja. Premešamo in stresemo v pekač, obložen s peki papirjem. V predhodno ogreti pečici na 180° pečemo 15-20 minut. Ko je jed zapečena, jo potresemo z nasekljanim peteršiljem in postrežemo.