Spoznajte ekipo, ki ustvarja projekt

Delavnice, brezplačni priročnik ter vsebina portala zdravoindostopno.eu

Mojca Cepuš

Ustanoviteljica, Befit – društvo za kulturo zdravega prehranjevanja 

Mojca je kot certificirana nutricionistka aktivna pri projektu Zdravi in dostponi obroki drugače pa jo krasi mnogo naslovov, med glavne pa sodita predavateljica in svetovalka za zdravo prehrano in hujšanje.
Več o njej >>

Uroš Colja

Generalni sekretar društva Hrana za Življenje

Idejni vodja projekta Zdravi in dostopni obroki, prostovoljec, aktivist in vodja projektov v društvu Hrana za Življenje. Pri projektu skrbi za celotno izvedbo, urednikovanje portala, organizira delavnice, snemanja in podobno.

Mateja Zore

Zanima jo povezovanja med ljudmi na alternativnih osnovah. Prostovoljka in aktivistka že od malih nog, soorganizatorka večih blagovnih menjav in sorodnih projektov. Zanima jo soustvarjanje okolja, ki omogoča vzpostavitev sodelovalne ali participativne potrošnje ter navdušenka nad različnimi modeli trajnostnega razvoja.

Maja  Jeereb

Ustanoviteljica in urednica portala Moje zdravje

Maja je kot certificirana nutricionistka aktivna pri projektu Zdravi in dostopni obroki. Maja sodeluje pri vsebinskem delu ter recpetih. V osnovi je svetovalka, izvaja delavnice in izobraževanja, preko svojega portala piše recepte in članke na temo o zdravi prehrani.

Portal Moje zdravje >>

Tadeja Pogačnik

Kot prostovoljka sodeluje pri projektu pri pripravi vsebine, pregledu in receptih. Ukvarja se z raziskovanjem zdrave, z naravo uravnotežene prehrane in samooskrbe, je ljubiteljica divjih zeli in navdušena kuharica preprostih specialitet. V kratkem bo pridobila naziv certificirana nutricistka.

Martin Vogrič Dežman

Fotograf in medijski tehnik

Martin je prostovoljec našega društva navdušen fotograf, gledališki igralec, ljubitelj glasbe in surfa. Pri projektu sodeluje pri fotografiranju in pripravi video materiala.